filippacarlsson

Alla inlägg under december 2010

Av Filippa Carlsson - 28 december 2010 09:17

Sorry att jag inte blogga igår men jag var hos frisören hala degen. Det som jag hoppades skulle hända igår hände inte pga. snön så ni får vänta med att veta.


Men nu ska jag ut och rida Boogie och Nalle. Boogie var ovanligt pigg i söndes (Jag red inte igår) så hon kickade av min syster hoppas hon inte gör samma med mig haha.

Av Filippa Carlsson - 26 december 2010 21:16

Imprgon händer något jätte kul (Hoppas jag ;)) NI får försöka gissa :P Hehe.


  

Av Filippa Carlsson - 26 december 2010 19:32

Idag så red vi ute i snön på morgonen. Jag red inte Boogie idag för min syster ville testa henne idag. Så först red jag Nalle och lät han galoppera på ganska mycket. Men när jag galoppera så kom Agnes (Min syster) på Ubbe och galoppera förbi på utsidan och då började vi tävla haha. Agnes och Ubbe vann första loppet och jag och Nalle vann det andra.


Sen så red jag Agnes b-ponny Snäckan. Jag träna mest på bjudningen som blir lite sen inland ;) För ju mer du tar i henne ju piggare blir hon haha. Så när jag tog i tyglarna och samtidigt petade med spöet på rumpan så blev ho lite små studsig. Men silken power galopp och vilka coola galopp byten hon gjorde!!



   

Av Filippa Carlsson - 25 december 2010 16:00

Var ute och snöpulsa i det fina vädret idag. Red först Boogie och träna mycket galopp i den höga snön. Sen red jag Nalle och träna på att få han att lyssna (Han är väldigt het ibland och drar gärna iväg) det gick väldigt bra faktiskt han behövde det märkte man. När jag kom in och skulle ta av jackan så märkte jag att jag hade ridigt utan väst :o oj oj. Men nu ska jag ut och mocka så hej på er :).

Av Filippa Carlsson - 25 december 2010 15:52

Här kommer mina jul klappar men bara de hästiga för jag har inte fotat mer än det ;)



  Modern horse schabrak.   Ridstrumpor.   Ridtäcke från modernhorse.   Tyglar till Dyo'n tränset.   Kingsland kofta.   Kingsland stövelstrumpa.   Kingsland tröja.

Whitaker ridbyxor.


Mycket nöjd med julen ;).  

Av Filippa Carlsson - 24 december 2010 09:42

Idag så ska jag bara mocka och släppa ut hästarna ett tag för mer hinner vi inte innan vi ska köra till farmor och farfar så jaja. Det får bli ett kort inlägg för jag kommer inte på mer. Men GOD JUL<3.

Av Filippa Carlsson - 23 december 2010 18:15

Har inte gjort så mycket idag. Klockan 12 kom Emma så vi va i några timmar sen planerade jag igentligen att rida ute i snön men det blåste förmycket så istället så fick hon gå i hagen med sina gamla kompisar. Snacka om att bli glad ;). Tror hon tycker det är ganska skönt att vila nu även om jag snart får börja sätta igång henne.


God Jul förresten. Jag vet ju inte om jag kommer uppdatera bloggen imorgon när det är julafton så vi får se :). Har ju faktiskt uppdaterat den varje dag sen jag skaffade den.


  

Boogie är trött hos hovslagaren.

Av Filippa Carlsson - 22 december 2010 16:59

Jag har varit ute och mockat till tre hästar nu (Skulle igentligen mocka till en). Boogie, Nalle och Ubbe min yngsta systers låne häst. Blev ingen ridning idag pga. vädret det var 21 minus grader nu när jag var ute :(. Fick dessutom jullov idag men så är där inget på tv ikväll så jag får se var jag gör kanske något som behövs som att putsa alla träns, magplattor, sadlar, benskydd osv. Fast det kommer ju frysa fast då haha så bäst att man kommer på sånt på sommaren. Lite av vattnet i stallet har ju fröset så man kanske ska springa med spannar i stället.


     

Boogie i stallet.

Ovido - Quiz & Flashcards